Over KJK-group

KJK-group is een in Sint-Niklaas gevestigd bouwbedrijf en is toonaangevende in natuursteengevels, vloerbekleding in natuursteen, geventileerde gevelskeramische vloer & wandbekledingKJK-group heeft erkenning gekregen voor het uitvoeren van grote en residentiële projecten, omarmt innovatie en opkomende nieuwe technologieën en kan het verschil maken voor hun klanten en medewerkers.

Ons referentie portfolio met realisaties bevat projecten van alle grootten, niveaus en complexiteit, van eenvoudige gevels tot complexe gevels waar wij trots op zijn. De brede waaier aan mogelijkheden van KJK-group zorgt ervoor dat we altijd en overal op de behoeften van onze klanten kunnen inspelen.

Meer dan ons uitgebreide portfolio en wat ons echt onderscheidt van onze concurrentie, zijn onze eigen mensen, onderaannemers en leveranciers. Hun toewijding om onze klanten te dienen voor het leveren van uitzonderlijk werk, capaciteit voor innovatie en probleemoplossing, maakt KJK-group niet alleen een geweldige plek om te werken, maar ook een bedrijf waarmee onze klanten willen werken.

Veiligheid, planning en budgetten worden nauwgezet opgevolgd door zowel staf als door onze werfleiders en administratie bedienden. Kortom bij KJK-group bent U aan het juiste adres voor uw project.