Kwaliteit

Kwaliteit staat bij KJK-group hoog aangeschreven

KJK-group wil niet alleen uw leverancier en plaatser zijn van gevel of vloerbekleding in natuursteen, gevelbekleding in panelen, keramische gevelbekleding, tegelwerken – wij willen vooral uw bouwpartner zijn. Dat komt omdat wij geloven dat de beste kwaliteit wordt bereikt als wij in teamverband werken met de klant aannemer. Het naleven van wetten zoals deze van het WTCB en het waarborgen van veiligheid zijn altijd van het allergrootste belang. Wij werken in overeenstemming met het gezondheids-, veiligheids- en milieu handboek en zijn lid van de Confederatie Bouw.

Samen met ons team en de trainingen van onze medewerkers staat dit garant voor betere service en een beter eindresultaat en dit ten voordele van onze klanten en zakenpartners.

Wij kunnen hierbij rekenen op ons ervaren team van werfleiders, eigen studie dienst en tekenbureel, betrouwbare leverancier en onderaannemers die wij opgebouwd hebben door een jarenlange samenwerking.

Door voor KJK-group te kiezen, kiest U voor kwaliteit als ook voor een professionele aanpak, uitvoering met oog voor detail, respect voor de geldende normen en planning.

Interesse om een samenwerking met KJK-group aan te gaan ?

Wij zijn voor al uw vragen of (technische) ondersteuning graag van dienst. Hiervoor zijn wij altijd per e-mail bereikbaar via info@kjk-group.be of op werkdagen telefonisch onder telefoonnummer +32 (0)3 344 33 89 van 8.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 18.00 uur.