Onze vakgebieden

Natuursteen

Een gevelbekleding in natuursteen geeft een meerwaarde aan uw woning of gebouw en zijn het visitekaartje van de architect. Er zijn meerdere mogelijkheden om een gevel in natuursteen te creëren…

Geventileerde gevelbekleding

Een geventileerde gevel geeft U een groot aantal voordelen zoals een moderne look, minder energieverbruik door bovenop uw bestaande gevel een extra laag isolatie te plaatsen, bescherming tegen vocht, enz…

Keramische tegelwerken

Keramische tegelwerken in vloer en wandtegels. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment waarin u onder meer tegelvloeren vindt van de meest gerenommeerde merken uit Spanje, Italië, Duitsland en Nederland.

Keramische gevelwerken

Er zijn verschillende soorten keramische gevelwerken. Grootformaat tegels of XXL-platen zijn momenteel erg in trek,  tegels in terra cotta zoals deze van Moeding, Eternit, Wienergberger of alphaton.

Grote projecten

KJK-group heeft de nodige ervaring en kennis om grote projecten tot een goed einde te brengen. Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel Architecten, Hoofdaannemers , KMO’s en openbare besturen.

Residentiële projecten

Voor de kleine projecten mikken wij vooral op de residentieel grotere woningen. Wij gebruiken onze meer dan 30 jaar ervaring om projecten te realiseren die het technische en esthetische aspect combineren tot een perfect geheel.