Geventileerde gevelbekleding

Het afwerken van een gevel met plaatmateriaal maakt het mogelijk om een unieke gevel te creëren. Het kan gecombineerd worden met andere materialen en door een partiële bekleding in plaatmateriaal slaag je er in om de gevel een decoratieve meerwaarde te geven. Geventileerde gevels met plaatmateriaal kunnen zowel bij renovatie als bij een nieuwbouwprojecten gebruikt worden.

Een geïsoleerde geventileerde kan zowel opgebouwd worden in hout met beugels, afstandsschroeven of volledig aluminium structuur. Door het toepassen van thermische onderbrekingen in de bevestigen worden de hoogste EPB normen gehaald. De mogelijkheden zijn ontelbaar doch laat U steeds adviseren door één van de specialisten van KJK-group

Het afwerken van een gevel met materialen van vezelcement maakt het mogelijk om een unieke gevel te creëren. Het kan gecombineerd worden met andere materialen en door een partiële bekleding in vezelcement slaag je er in om de gevel een decoratieve meerwaarde te geven. Platen van vezelcement kunnen zowel bij een renovatie als bij een nieuwbouw gebruikt worden.

Het perfecte gevelpaneel voor uw nieuwbouw en renovatie projecten

Vezelcement is een materiaal dat voornamelijk bestaat uit +/- 95% minerale grondstoffen versterkt met vezels om tot de nodige sterkte te kunnen komen. De minerale vulmiddelen zorgen ervoor dat de gevelplaten of gevelstroken waterbestendig zijn. Er zijn vele mogelijkheden voor wat betreft kleur en structuur. Bij KJK-group kunt U terecht voor de levering en plaatsing van uw gevel in vezelcementplaten en dit zowel op een houten onderconstructie als op een aluminium regelwerk.

logo_eternitVoor meer informatie over de verschillend mogelijkheden, details, kleuren, enz.. bezoek de website van de leverancier.

Volkernpanelen bieden voor de nieuwe generatie gevelbekledingen vrijwel een onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Dankzij de vele prints, kleuren, ritmes en dieptes bieden deze geventileerde gevels voor ieder een oplossing. Door zijn grote variatie en plaatsingsmogelijkheden kunnen deze panelen zowel gebruikt worden voor renovaties als  nieuwbouw.

Glasvezelbeton (Fibre C)

[Fibre C] is geëxtrudeerd glasvezelversterkte beton, met vele voordelen, mogelijkheden en een uniek karakter. Het materiaal heeft een enorm potentieel, in het bijzonder als gevelbekleding, kolombekleding en slimme hoekoplossingen. Elke constructie is in feite maatwerk en tegelijkertijd enorm economisch, doordat elk element op maat wordt geleverd is montage erg snel en dus voordelig.Met [Fibre C] hebben architecten een product tot hun beschikking dat hen in staat stelt hun visie te verwezenlijken. [Fibre C] gevelpanelen bestaan om gebouwen te bedekken met een huid van beton en opent nieuwe deuren voor het geventileerde geveldesign. De compacte en flexibele huid vormt zich naar elke vorm van het gebouw. Rondingen of juist een rechte belijning, voor [Fibre C] is er geen limiet in creativiteit.

Voordelen

• Hoge kwaliteit door minerale grondstoffen van beton in combinatie met de glasvezels.
• Vrije ontwerpmogelijkheid van vormen (hoeken, bogen, etc.), kleuren en oppervlakte behandelingen.
• Plaatafmetingen variërend van 1200 mm breed tot 5000 mm lang met een dikte van 13 mm.
• Uitstekende thermische waarde; brandklasse A1, temperatuurstabiel tot 350 °C.
• Duurzaam; diverse test tonen aan dat [Fibre C] een minimale levensverwachting van 50 jaar heeft!
• Snelle montage op aluminium achter constructie, zichtbaar als onzichtbare bevestiging mogelijk

Natuursteengranulaat panelen zijn een natuurlijk door en door gekleurd gevelpaneel. Door zijn samenstelling biedt het het uitzicht van natuurlijke materialen, zoals Beton en Natuursteen in een grootformaat paneel.  Een natuursteengranulaat paneel biedt vele voordelen zoals; onderhoudsarm, eenvoudige en snelle montage, flexibiliteit in kleur, structuur en oppervlakte afwerking.

Tevens zijn de natuursteengranulaat panelen kwalitatief hoogwaardig, extreem duurzaam, decoratief en licht in gewicht. Toepasbaar voor zowel exterieur als interieur, voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Natuursteengranulaat gevelpanelen zijn geproduceerd van natuurlijke mineralen (zoals Marmer en Graniet), hars, natuurlijke pigmenten en een glasvezel wapening.

Eigentijds, kostenefficiënt en duurzaam plaatmateriaal

ROCKPANEL® plaatmateriaal wordt, meestal in geventileerde constructies, toegepast voor de afwerking van gevels en detailleringen rondom het dak en wordt gemaakt van het gesteente basalt.

Het robuuste maar flexibele plaatmateriaal sluit perfect aan bij heden- daagse trends als organische vormen en duurzaamheid met een sterke nadruk op lage kosten en een korte installatietijd.

ROCKPANEL produceert plaatmateriaal in vele kleuren en verschillende designs. Elk product heeft zijn eigen fraaie karakteristieken. Ideaal voor gevels, dakrandtoepassingen of voor bijzondere details als een plafond, ingang of puivulling. Klassiek of gedurfd, ingetogen of speels, charmant of eigenzinnig. Met ROCKPANEL plaatmateriaal geeft u elke woning- of utiliteitgebouw de gewenste uitstraling.

Daarnaast levert ROCKPANEL ook nog de benodigde accessoires, zoals bevestigingsmiddelen en profielen, om tot een mooi eindresultaat te komen.

logo rockpanelVoor meer details over de verschillend mogelijkheden, details, kleuren, enz.. bezoek de website van de leverancier.

Levering en plaatsing van verschillende soorten geventileerde gevelbekleding

Bij KJK-group bent U aan het juiste adres voor uw zowel uw nieuwbouw als renovatie project in geventileerde gevelbekleding. Isoleer uw gebouw volgens de nieuwe EPB normen en werkt dit af met een mooi en duurzame geventileerd gevelsysteem.

Wenst U meer informatie over geventileerde gevelsystemen aarzel niet ons te contacteren.