Keramische gevelwerken – (Terracotta tegels)

Keramische tegels ook wel terracotta tegels genoemd geven uw gevel een strak en modern uitzicht. Er bestaan verschillende tegelformaten die via een aluminium draagstructuur aan uw ruwbouw hangen. In de spouw isoleert U uw gevel waardoor men een goede isolatiewaarde bekomt en een goed geventileerde geheel creëert.

Er bestaan meerde merken, afmetingen, kleuren en oppervlaktestructuren zoals mat, glanzend, korrelig, enz…In vele gevallen wordt de strakke tegel gecombineerd met de buisprofielen in Terracotta in dezelfde kleur en afwerking die dienst doen als zonnescherm.

Terracotta tegels kunnen aangewend worden voor zowel uw nieuwbouw project als om een oud gebouw terug op te frissen. Terracotta gevelbekleding is een esthetisch mooi en duurzaam lichtgewicht gevelbekleding die op de meeste gebouwen kan gebruikt worden.

KJK-group denkt samen met U mee, adviseert U met technisch advies en staat in voor de volledige  studie en maakt van uw project een droomproject. Een gevel geeft immers niet alleen de eerste indruk aan voorbijgangers of bezoekers, maar biedt u ook bescherming tegen weer en wind.

Keramische tegels of Terracotta tegels kunt U gebruiken voor zowel uw nieuwbouw als voor renovatie.  U kunt bij ons terecht voor alle merken van Terracotta tegels, wij werken met leverancier in binnen en buitenland. Laad U adviseren door één van onze specialisten.

Levering en plaatsing

De gevel is de blikvanger van uw pand.

Dankzij zijn lichtgewicht en aluminium structuur laat de gevelbekleding in Terracotta zich vlot plaatsen doch is het aan te raden dit door specialisten te laten doen. Een belangrijk aspect is het uitlijnen van draagstructuur en Terracotta tegels.

U kunt bij KJK-group terecht voor levering van uw materialen en/of levering en plaatsing