Natuursteen

KJK-group is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van natuursteen, graniet & marmer en dit zowel voor gevels als voor vloeren.

Ook met uw maatwerk zoals trappen, raamtabletten, keukentabletten kunt U bij KJK-group terecht. Heeft U een volledig nieuw project of renovatie dan kunt u bij ons terecht.

KJK-group kan natuursteen leveren uit België, Europa waaronder, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Bulgarije, enz.. Verder weg kan men natuursteen ook uit China, Vietnam, Afrika importeren. Kortom U kunt bij ons terecht voor al uw wensen en vragen ivm met natuursteen.

Gevelbekleding in Natuursteen

De toepassing van natuursteen gevelbekleding geeft een unieke uitstraling en karakter aan het gebouw. Een gevelbekleding op maat geeft u de vrijheid om het formaat zelf te kiezen daar de gevelelementen in natuursteen speciaal voor uw project verzaagd worden in het materiaal dat u wenst. Uiteraard verschillen de mogelijkheden per soort natuursteen, laat u goed informeren door de specialisten van KJK-group. Wij kunnen zowel instaan voor de de uitwerking van uw plan, levering en plaatsing van uw gevel in natuursteen.

Natuursteen bevloering

Natuursteen vloeren zijn de laatste jaren weer aan hun opmars bezig. De redenen voor dit succes is overduidelijk. Natuursteen kan steunen op een reputatie van duurzaamheid en kwaliteit die sinds mensenheugenis bekend is. Het is een zeer sterk en mooi materiaal dat met de juiste behandeling extreem lang meegaat.

Grote diversiteit aan natuursteen mogelijkheden

Er bestaat een grote diversiteit aan natuursteensoorten van overal op de wereld die een uniek uitzicht geeft van uw project. Er bestaan meerdere verschillende afwerkingsmogelijkheden die voor iedere toepassing anders kan zijn en dit volgens uw wensen, project, enz…

De grote diversiteit aan natuursteen tegels, afwerking en kleuren maakt de keuze van de ideale natuursteen tegel niet eenvoudiger. Laat U steeds vakkundig bijstaan door één van de specialisten van KJK-group zodat deze U deskundig advies kunnen geven. Niet alle natuurstenen vloeren zijn bijvoorbeeld geschikt voor een plaatsing op uw terras.

Andere natuursteen werken

Natuursteen wordt met de jaren mooier en behoudt zijn kwaliteit in tegenstelling tot de meeste andere materialen. Kiezen voor natuursteen is dan ook kiezen voor een sterk en duurzaam materiaal.

Kiezen voor natuursteen is kiezen voor een onevenaarbaar uitzicht en kwaliteit.

Creatieve mogelijkheden van natuursteen

Natuursteen is met zijn talloze formaten, afwerkingen en uitvoeringen een haast onuitputtelijke bron van inspiratie. Voor elke buitentoepassing: oprit, terras, pad,gevel,…zijn er geschikte materialen met talloze mogelijkheden van afmetingen en afwerkingen. Voor buitenbevloering zoals een natuursteen terras kiest met een ruwe afwerking (gevlamd, gebouchardeerd, geschuurd, … ) zodat het oppervlak perfect antislip is.

Natuursteen, een keuze voor het leven

Een natuurstenen vloer of wand zorgt voor jaren uniek woon- en leefplezier en biedt bovendien een aanzienlijke meerwaarde aan uw eigendom.

Levering en plaatsing Natuursteen

Gevelbekleding, binnen en buitenvloeren in natuursteen zijn één van onze specialiteiten en daar zijn we dan ook goed in. Ons team is dagdagelijks in de weer om nieuwe projecten te verwezenlijken. Ook bij bestaande projecten die dringend aan renovatie toe zijn bent U bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze referenties van reeds uitgevoerde projecten en realisaties die wij momenteel uitvoeren en laat u overtuigen van onze professionele aanpak en vakkennis.